HAAGSE DOMINICUS

oecumenische geloofsgemeenschap voor nieuwe bezieling

Den Haag: Energie besparen voor iedereen

Wilt u energie besparen? De gemeente Den Haag heeft een flink aantal regelingen om u daarbij te helpen. De onderstaande maatregelen zijn overgenomen uit de brochure 'Energie besparen voor iedereen!'.
Meer informatie is te vinden op duurzamestad.denhaag.nl/

Informatie verandert. Het kan zijn dat een link niet meer werkt, bv. omdat een regeling is gestopt of gewijzigd. Kijk dan op duurzamestad.denhaag.nl/ of die regeling nog ergens te vinden is.

GRATIS Acties voor iedereen!

Direct Bespaaractie

Met deze actie kunt u kleine maatregelen bij u thuis laten uitvoere om energie te besparen. Denk aan gratis tochtstrips, een brievenbusborstel, ledverlichting of een energiebesparende douchekop in uw woning. Er komt een installateur langs die gratis bij u plaatst wat u nodig heeft. Zo komt gaat uw wooncomfort omhoog en uw rekening omlaag.

Kijk op duurzamestad.denhaag.nl/woning/direct-bespaaractie/.

Goedkoper uw huis verwarmen

Heeft u een eigen CV-ketel? Dan kunnen wij een adviseur laten langskomen voor advies en tips toegepast op uw thuissituatie. Ook kan de adviseur kleine verbeteringen uitvoeren. Zo kunt u gemakkelijk en slim besparen op uw gasverbruik. Let op, de adviseur voert geen onderhoud aan de CV-ketel uit.

Wilt u meer weten of hieraan meedoen?
Kijk op duurzamestad.denhaag.nl/woning/goedkoper-je-huis-verwarmen/

Klein cadeautje, grote impact

Zeker nú wilt u wilt u niet betalen voor energie die u niet nodig heeft. U wilt besparen. de SlimWonen App kan u daarbij helpen. Met de app krijgt u inzicht in uw energiegebruik, ziet u wat u kunt doen en wordt het gemakklijker om in actie te komen.

Vraag een Activatiecode aan via duurzamestad.denhaag.nl/woning/slimwonen-app

Woningbezitters en appartementeigenaars

Doe de energiescan!

Wilt u meer wooncomfort en een lagere energierekening? Als eigenaar van een eengezinswoning of appartement in een kleine VvE (max 8 woningen) kunt u een GRATIS energiescan op maat aanvragen.

Ontdek welke energiebesparende maatregelen geschikt zijn voor úw woning. Kijk bij duurzamestad.denhaag.nl/woning/energiescan.

Technische afspraak

Wilt u uw woning verduurzamen en heeft u technische vragen, bijvoorbeeld over het isoleren van uw woning, of bij het vergelijken van offertes? Maak dan een afspraak cvoor een gratis telefonisch adviesgesprek met een technisch adviseur. Hij denkt met u mee bij het vinden van oplossingen.

Meld u aan via duurzamestad.denhaag.nl/woning/hou-van-je-huis.

Subsidies

Gaat u aan de slag met de verduurzaming van uw woning of gebouw? Er zijn diverse subsidies en mogelijkheden om dit te financieren. Zowel voor particuliere woningeigenaren als voor VvE's, ondernemers, stichtingen en verenigingen.Koken op schone energie

Koken op inductie is koken op elektriciteit. Koken op inductie is veiliger dan koken op gas en beter voor het milieu. Wilt u overstappen van koken op gas naar koken op elektriciteit? De geeente vergoedt tot 50 procent van de kosten, met een maximum van €500.

Kijk op denhaag.nl/nl/subsidies/subsidie-koken-op-schone-energie-aanvragen.