HAAGSE DOMINICUS

oecumenische geloofsgemeenschap voor nieuwe bezieling

STEUN ONS

VAN DE PENNINGMEESTER

 

Rekeningnummer

NL37 TRIO 0254 7910 18
t.n.v. Haagse Dominicus - Den Haag

Met liefde maken wij onze vieringen. Wij hopen dat we je met iedere viering weten te raken en te inspireren met de liederen, met de ontmoetingen, met wat er gezegd wordt. Wij zijn blij als je komt, als je terugkomt. En nog meer als je nog iemand meeneemt om kennis te maken.

Iedere viering brengt kosten met zich mee. Huur van de ruimte, kosters, muziek, drukwerk. We maken ook algemene kosten voor publiciteit, website en bestuur. Veel werk gebeurt door vrijwilligers, maar we geven de dirigent, de muzikanten en de voorgangers een kleine vergoeding.

De Haagse Dominicus is een jonge, zelfstandige organisatie. Wij hebben geen beleggingen, fondsen en bezittingen. De Haagse Dominicus heeft geen andere inkomsten dan wat jij schenkt. De collecteopbrengst van iedere viering is ongeveer de helft van wat er nodig is. Een derde deel van de collecte gaat naar een maatschappelijk doel dat steun nodig heeft.

We willen daarom een beroep doen op jouw steun om door te kunnen gaan. Je kunt ons geweldig helpen als je ons een maandelijkse (of jaarlijkse) vaste bijdrage geeft.

ANBI

De Haagse Dominicus heeft als kerk vanaf 1 jan 2012 een ANBI-status. Daardoor zijn uw giften aftrekbaar bij uw belastingaangifte inkomstenbelasting.

Dank je wel voor je bijdrage, groot of klein.

Leo van Driel, penningmeester
penningmeester@haagsedominicus.nl

Lid worden

Je wilt ons met een maandelijkse of jaarlijkse vaste bijdragen steunen? Dan wil je misschien ook wel lid worden. Je geeft daarmee aan dat je je betrokken voelt bij de Haagse Dominicus en versterkt de open geloofsgemeenschap die we samen vormen.

Leden worden vanzelfsprekend op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen en hebben toegang tot de ledenvergadering, die tenminste 1x per jaar wordt gehouden.

Je kunt je op twee manieren aanmelden als lid:

 1. Per e-mail
  Stuur een mailtje naar informatie@haagsedominicus.nl met de tekst 'Ik meld mij aan als lid.'
  Geef daarbij ook je naam, adres, postcode + woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres op.
  meer over uw gegevens
   
 2. Per brief
  Download het aanmeldingsformulier, print het uit, vul het in en stuur het op naar het adres dat op het formulier staat aangegeven.
  meer over uw gegevens