}

HAAGSE DOMINICUS

oecumenische geloofsgemeenschap voor nieuwe bezieling

< TERUG NAAR VIERINGEN

BUITENVIERING op zondag 19 juli 2020

Aanmelden uiterlijk donderdagmorgen 16 juli, 9.00 uur

We nodigen jullie uit mee te doen aan een buitenviering van de Haagse Dominicus onder de titel: "De onvergelijkbare God". Met als ondertitel: "Als een druppel in een emmer, als een stofje op de weegschaal".

We trekken naar een duinpan vlakbij de duiningang aan de Kwartellaan, ijs en weder dienende en gebruiken de middelen die we daar vinden.

Door de 1,5 meter-afstandsregel die we in acht moeten nemen is ook het aantal personen dat aan deze viering kan deelnemen beperkt. We denken aan plus-minus 20 personen, ook al vanwege de verstaanbaarheid. We hebben buiten geen microfoon. Daarom is vooraf aanmelden verplicht. We hanteren de stelregel: Wie het eerst komt, het eerst maalt.

Van delen van de viering wordt een opname gemaakt, zodat je het later nog kunt terugzien en beluisteren. Verzamelpunt is de ingang naar de duinen aan de Kwartellaan te Den Haag. Bus 24 , halte Kwartelllaan, stopt in de buurt. Een rustig plekje is dan uitgezocht waar we gezamenlijk naar toe lopen. Een klein klapstoeltje of een kleedje om op te zitten is handig om mee te nemen. Je wordt vriendelijk verzocht uiterlijk 10.15 uur aanwezig te zijn.

(Mocht je onverhoopt te laat zijn dan is het het beste om bij de duiningang Kwartellaan naar boven te lopen. Dan bij bankje en prullenbak aangekomen meteen rechts en doorlopen tot je aan je linkerhand een rood bordje vindt, daar links bevinden we ons in een duinpan.)

Na afloop nog een korte gesprekswandeling naar het strand en koffie in een strandtent voor wie wil.

Aanmelden is mogelijk tot donderdagmogen 16 juli, 9 uur.

Open het aanmeldformulier

Je hoort tijdig of het voor jou door kan gaan.

Kom je onverhoopt toch niet, meld je dan af (zie bij CONTACT). Daarmee maak je plaats voor een ander!

CONTACT:
Tamme Wiegersma, secretaris Haagse Dominicus via informatie@haagsedominicus.nl
Telefoon: alleen te gebruiken indien strikt noodzakelijk 0629578123
Telefoon ter plekke: Henk Baars 0641170229